DAEMIA Információ-biztonságtechnikai és Tanácsadó Kft. +36 30 for KAV 0-24 (+36 30 4 528-024) kaspersky@daemia.hu

Kérje egyedi ajánlatunkat

Az információ valódi értéke sokszor csak akkor derül ki, amikor már késő: az adatok elvesztek, vagy illetéktelenek kezébe kerültek. A vállalati szektorban és a közigazgatásban az adat és az általa képviselt információtartalom a sikeres működés alapfeltétele. Egy esetleges adatvesztés beláthatatlan következményekkel járhat. Eltulajdonított, titkosítatlan adatokkal teli számítógépe potenciális veszélyt jelenthet Önre nézve. Ne bízza a véletlenre.

Árajánlat kérés >>>

DAEMIA GUARD

A DAEMIA GUARD egy kifejezetten adatmentési- és adatrejtési célokra létrehozott hardver + szoftver megoldás. Akár 4 TB hasznos adatmentési kapacitással, a legmodernebb RAID-ZFS2 fájlrendszerrel (snapshot lehetősége),  Windows, Unix, Macintosh fájlrendszer támogatással, folyamatos távfelügyelettel és hardver cseregaranciával biztosítjuk Ügyfeleinknek, többféle konstrukcióban. Kiegészítésként a rendszerhez vásárolható olyan kliens-oldali szoftver is, amely a beállított dokumentumtípusok létrejötte illetve változása esetén azonnal, valós időben elmenti azokat a központi DAEMIA GUARD biztonsági mentő eszközre. Ha a munkaállomáson adatvesztés történik, a DAEMIA GUARD szerverről az adott munkaállomás adatai egy kattintással visszaállíthatóak. A megoldás alkalmas fájl-szerver funkciókra is.

A DAEMIA GUARD eszköz titkosítottan tárol minden adatot, harmadik személy által nem hozzáférhető formában. Természetesen a munkaállomások is képesek a titkosított működésre, így indításuk csak egy speciális hardvereszköz segítségével lehetséges, amelyet a felhasználó állandóan magánál tart.

Az eszközöket (HP szerver és titkosító hardverek) és a teljeskörű távfelügyeletet mi biztosítjuk, meghibásodás esetén 48 órán belül cseréljük a hibás alkatrészt.

Szolgáltatásunk havidíjas konstrukcióban érhető el. A szerződés teljes időtartama alatt távolról felügyeljük és frissítjük az eszközökön található szoftvereket.