DAEMIA Információ-biztonságtechnikai és Tanácsadó Kft. +36 30 for KAV 0-24 (+36 30 4 528-024) kaspersky@daemia.hu

Az információ valódi értéke sokszor csak akkor derül ki, amikor már késő: az adatok elvesztek, vagy illetéktelenek kezébe kerültek. A vállalati szektorban és a közigazgatásban az adat és az általa képviselt információtartalom a sikeres működés alapfeltétele. Egy esetleges adatvesztés beláthatatlan következményekkel járhat. Eltulajdonított, titkosítatlan adatokkal teli számítógépe potenciális veszélyt jelenthet Önre nézve. Ne bízza a véletlenre.

Tovább >>>

Az elektronikus adattárolási formák egyik legnagyobb hátránya pontosan az, amit büszkén az előnyükként szoktunk emlegetni: tetszőlegesen rendezhetőek és pillanatok alatt kereshetőek. A számítógépes hálózatok és az internet terjedésének következtében a korábbi fizikai távolságok és falak, amelyek az elsődleges védelmi vonalat jelentették eltűntek, az információ szó szerint fénysebességgel áramlik az illetéktelenek kezébe.

Tovább >>>

A kívánalmak és a technológia adott: távolról elérhető, különböző telephelyeket is összekötő ügyviteli szoftverek, amelyek böngészőn – ezáltal mobil eszközökön keresztül is – futtathatóak. A cégeknek ez jelenti az igazi vezetéknélküli szabadságot, megszüntetve az adminisztráció helyhezkötöttségét. Az adatok minden pillanatban frissek és naprakészek. Aki így dolgozik, időt nyer. És aki időt nyer, az versenyt nyer. A helyhez kötött szoftverek ideje lejárt.

Tovább >>>