DAEMIA Információ-biztonságtechnikai és Tanácsadó Kft. +36 30 for KAV 0-24 (+36 30 4 528-024) kaspersky@daemia.hu

A biztonság a szenvedélyünk.

A Kaspersky Lab minden platformra többféle megoldást kínál, speciális csomagokat, egyedi kedvezményeket, különböző opciókkal. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az Önnek legmegfelelőbb és legkedvezőbb árú megoldást tudjuk ajánlani. Speciális, egyedi árakkal rendelkezünk oktatási intézmények és nonprofit szervezetek részére is. Az általunk értékesített összes Kaspersky licenszhez teljeskörű terméktámogatást nyújtunk.

Vásárlás >>>
E

KASPERSKY LAB

A Kaspersky Lab a világ legnagyobb magántulajdonban lévő végpontvédelmi megoldásokat gyártó vállalata. A Kaspersky Lab jelenleg csaknem 200 országban működik világszerte és több, mint 400 millió felhasználónak biztosít védelmet.

E

DAEMIA KFT.

A Daemia Kft. 2002. óta értékesíti az elérhető legmagasabb szintű terméktámogatással a Kaspersky Lab szoftvereit. Az elmúlt 13 év alatt stabil, elégedett ügyfélhálózatot építettünk ki, több tízezer munkaállomás és végpont folyamatos védelmével.

Közigazgatás, nagyvállalatok, oktatás

A Kaspersky Lab vállalati termékei a legösszetettebb rendszereknek is megfelelő védelmet nyújtanak: magasfokú skálázhatóság, valamennyi végpont és platform támogatása jellemzi a termékválasztékot.

Tovább >>>

Kisvállalatok, irodák, egyéni vállalkozók

Kisvállalkozásoknak szánt teljeskörű megoldásunk hatékony védelmet nyújt az internet fenyegetéseivel szemben, egyszerűen telepíthető és használatához nem szükséges speciális menedzsment eszköz sem.

Tovább >>>

Otthoni felhasználók, családok

Az otthoni felhasználóknak szánt szoftvereinket úgy terveztük meg, hogy minőségi védelmet nyújtsanak a vírusok, férgek, egyéb kártékony programok, hackerek támadásai, spam levelek és kémprogramok ellen.

Tovább >>>

400 millió felhasználó

200 országban

E

Miért válassza a Kaspersky Lab szoftvereit?

A Kaspersky Lab lassan két évtizede élen jár a vírusok, kém- és reklámprogramok, spam és hacker-támadások kivédésére alkalmas technológiák kifejlesztésében. A cég kutatóinak nevéhez számos jelentős újítás fűződik. A Kaspersky Lab által kifejlesztett előremutató megoldások ma már világszerte számos biztonsági cég termékeiben megtalálhatók. A Kaspersky Lab nemzetközi kutatógárdája folyamatosan elemzi az újonnan felbukkanó biztonsági fenyegetéseket, hogy megőrizhesse lépéselőnyét a felhasználók számára leghatékonyabb vírusvédelem létrehozásáért folyó piaci versenyben. A felhasználói igények kielégítése érdekében a Kaspersky Lab a nagyvállalati vírusvédelem teljes spektrumát lefedő termékeket fejleszt, értékesít és támogat a nap 24 órájában – ügyfeleink védelméről óránként automatikusan megújuló vírusismereti frissítések gondoskodnak.

A Kaspersky Lab kiemelt és minősített képviselőjeként örömmel tölt el minket, hogy az elmúlt 13 évben az általunk értékesített és felügyelt Kaspersky terméket használó vállalatoknál sikeres vírustámadásról nem kaptunk értesítést. Ügyfeleink elégedetten használják és évről-évre megújítják Kaspersky licenszeiket. Ezúton is köszönjük bölcs döntésüket.

  • Termékismeret 100%
  • Támogatás szintje 100%
  • Megújító Ügyfeleink aránya 95%
E

Mit nyújtunk Önnek?

A DAEMIA-nál nemcsak forgalmazzuk a Kaspersky Lab szoftvereit. 2002. óta integráljuk azokat saját termékeinkbe, megoldásainkba, tűzfal és behatolásvédelmi rendszereinkbe. Sok-sok évvel ezelőtt a kompromisszumok nélküli legjobb megoldást kerestük, az idő igazolta: jól választottunk. Büszkék vagyunk rá, hogy Ügyfeleink elégedetten újítják meg évről-évre licenszeiket és munkánkkal hozzájárulhatunk a Kaspersky Lab sikeréhez.

Az elmúlt 13 év alatt stabil, a Kaspersky licenszeit folyamatosan cégünkön keresztül megújító, elégedett ügyfélhálózatot építettünk ki, több tízezer munkaállomás és végpont folyamatos védelmével. Ez a hosszú idő a garancia arra, hogy a Kaspersky Lab termékeinek specialistái lettünk, az elérhető legmagasabb szintű terméktámogatást biztosítjuk Ügyfeleinknek a Kaspersky Lab-bel szorosan együttműködve. Cégünk kizárólag a Kaspersky Lab biztonsági szoftvereit forgalmazza, más gyártókét nem. A tőlünk vásárolt licenszekhez a licensz érvényességi ideje alatt a terméktámogatást – magyar nyelven – mi biztosítjuk. Naprakészek vagyunk a Kaspersky Lab-et és termékeit érintő minden kérdésben, cégünk hivatalos Kaspersky minősítésekkel rendelkezik, munkatársaink folyamatos Kaspersky rendszermérnöki és értékesítési képzéseken vesznek részt.