DAEMIA Információ-biztonságtechnikai és Tanácsadó Kft. +36 30 for KAV 0-24 (+36 30 4 528-024) kaspersky@daemia.hu

Kérjük töltse ki az alábbi mezőket az Ön személyre szabott árajánlatának elkészítéséhez.

Az Ön neve:*
Cégnév:
E-mail:*
Telefonszám:*
Munkaállomások száma:
Szerverek száma:
Mobileszközök száma:
E-mail fiókok száma:
Jelenlegi vírusvédelem:
Hány évre szeretne védelmet?
Speciális kedvezmény:
Egyéb megjegyzések:
Kérjük erősítse meg:
  Árajánlat kérés

Kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, megjelölve milyen típusú és hány db eszközt (munkaállomást, szervert, e-mail fiókot) szeretne védeni a Kaspersky Lab termékeivel. Szíveskedjen megírni, jelenleg milyen vírusvédelmi szoftvert használ. Utóbbit célszerűen azért, mert amennyiben már Kaspersky Lab terméket használ (mindegy, kitől vásárolta), kedvezőbb áron újítjuk meg a licenszét, mintha új licenszet vásárolna. Ha pedig más gyártó termékét használja és ezt a licensz igazolás vagy a számla beszkennelt változatával igazolja felénk, a Kaspersky licensz első vásárlásakor áttérési kedvezményt tudunk biztosítani az Ön szervezetének (csak vállalati termékek esetén). Kérjük, ne felejtse el megírni nekünk, ha a licenszet oktatási intézmény vagy nonprofit szervezet szeretné igénybe venni, mert ekkor a Kaspersky Lab és cégünk kiemelt kedvezményeket biztosít.

  Megrendelés

Amennyiben a válaszlevélben küldött hivatalos árajánlatunk elnyerte tetszését, a megrendeléshez szíveskedjen elküldeni nekünk a licensz végfelhasználójának nevét (cégnevét), számlázási és levelezési címét, adószámát. Áttérési kedvezmény igénybevétele esetén a korábbi vírusvédelem licensz igazolásának vagy számlájának szkennelt másolatára is szükségünk lesz. Ezeket az adatokat felhasználva a megrendeléstől számított 1 munkanapon belül készítjük el Önnek az egyedi, névre szóló licensz kulcsot illetve aktivációs kódot, amelyet a szoftver letöltési útvonalával együtt e-mailben, a 8 napos átutalásos számlát pedig postán küldjük el Önnek.

  Terméktámogatás

A megrendelést és a teljesítést követő két héten belül cégünk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy minden rendben ment-e a szoftverek telepítésével és a licenszek aktiválásával kapcsolatban. Cégünk szakemberei készen állnak a licensz érvényességi ideje alatt az elérhető legmagasabb szintű terméktámogatás nyújtására Önnek.

  Licensz megújítás

A Kaspersky szoftver licensz lejárata előtt még időben felvesszük Önnel a kapcsolatot, és kedvező árajánlatot adunk a licensz megújítására. Természetesen Önnek is lehetősége van bármikor előre jelezni a licensz megújítási / bővítési szándékát.

Amennyiben Önnek úgy kényelmesebb, ide kattintva e-mailben is kérhet árajánlatot.