DAEMIA Információ-biztonságtechnikai és Tanácsadó Kft. +36 30 for KAV 0-24 (+36 30 4 528-024) kaspersky@daemia.hu

Teljeskörű védelem

Kaspersky Internet Security 2017 Multi-device

Prémium védelem Windows és Mac számítógépe, androidos telefonja és táblagépe számára

Tekintet nélkül arra, hogy Ön mikor intézi banki ügyeit, vásárol, böngészik vagy chatel barátaival online, az internet mindig ugyanazon a veszélyeket hordozza magában, függetlenül attól, hogy Windows vagy Mac rendszerű számítógépet, androidos okostelefont vagy táblagépet használ. Mivel az internetes bűnözők egyre kifinomultabb technikákat alkalmaznak, egyre könnyebben válhat a vírusok, a személyazonosság-lopás, a gyermekeket fenyegető veszélyek vagy a pénze és banki adatai eltulajdonításának áldozatává.
A Kaspersky Internet Security – Multi-Device használatakor Önnek mindössze egyetlen termékre és egyetlen licencre van szüksége, hogy megvédje a Windows és Mac rendszerű számítógépek, valamint az androidos okostelefonok és táblagépek szinte bármilyen kombinációját. Függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ vagy mikor internetezik, nyugodt lehet afelől, hogy a Kaspersky Lab díjnyertes biztonsági technológiái folyamatosan védik Önt, pénzét, bizalmas adatait és gyermekeit.
A Kaspersky Safe Browser alkalmazást bármikor ingyenesen letöltheti iOS és Windows okostelefonjára, így az iPhone, iPad vagy Windows Phone készülékeken való internetes böngészés során folyamatos védelemben részesül.

Webáruházunkban az új szoftver licenszeket akár azonnal meg is rendelheti, megújítás esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Védje magát a rosszindulatú programok ellen

Az internetes bűnözők naponta több mint 315 000 rosszindulatú programot engednek szabadjára. Ha biztosítani akarja számítógépét és bizalmas adatait, akkor olyan biztonsági megoldásra van szüksége, mely lépést tart a legújabb veszélyekkel.

A Kaspersky Lab díjnyertes biztonsági technológiái híresek arról, hogy a legújabb veszélyekkel is képesek elbánni. Független tesztek során bebizonyosodott, hogy a felhőalapú védelmünk 0,02 másodperc alatt képes azonosítani az új veszélyeket. A valós idejű frissítéseknek és az új rosszindulatú programok elleni hihetetlenül gyors védelemnek köszönhetően a Kaspersky Lab jelenti a legjobb választást.

Biztosítson olyan védelmet, mely nem rontja a teljesítményt

Bár számítógépének – illetve a rajta tárolt értékes adatoknak – teljes mértékű védelemre van szüksége, nem előnyös, ha a biztonsági szoftver lecsökkenti a számítógép teljesítményét… és emiatt Ön nem képes teljes mértékben kihasználni a digitális élet nyújtotta előnyöket.

Ne hagyja, hogy a bűnözők webkameráját használva Ön után kémkedjenek*

Az internetes bűnözők gyorsan felismerték, hogyan használhatják ki a növekvő webkamera-használatban rejlő lehetőségeket – a média pedig naponta számol be olyan esetekről, amikor ártatlan felhasználók webkameráit használták fel bűncselekményekhez. Hogyan állíthatja meg a kémeket?

A Kaspersky Lab újonnan kifejlesztett webkamera-védelmi technológiái meggátolják, hogy jogosulatlan felhasználók távolról férjenek hozzá készülékéhez. A számítógépes védelmünknek hála, többet nem kell aggódnia, hogy valaki megfertőzte számítógépét, és webkameráját használva kémkedik Ön és környezete után.

*A webkamera-védelem egyedül Windows operációs rendszer esetén érhető el.

 

Akadályozza meg pénze és pénzügyi adatai ellopását

Az online banki ügyintézés, vásárlás és fizetés számtalan mindennapi feladatot segített leegyszerűsíteni – ám komoly biztonsági kockázatokat is teremtett, többek között ellophatják jelszavait, folyószámla adatait vagy akár a pénzét is.

Mindegy, hogy Windows vagy Mac rendszerű számítógépet használ online banki ügyintézésre, vásárlásra vagy fizetésre, a Kaspersky Lab egyedülálló Safe Money technológiája ellenőrzi, hogy a meglátogatott honlap biztonságos-e, biztosítja, hogy Ön ne legyen hamis vagy visszaélés szándékával létrehozott weboldal áldozata, és a honlapot speciális, védett módban nyitja meg. A Safe Money funkció magasabb biztonsági szintre emeli pénzügyi tranzakcióit – segít távol tartani az internetes bűnözőket folyószámla-, hitelkártya- és személyes adataitól.

 

Ne engedje be a “személyazonosság-tolvajokat”

Képzelje el, milyen káoszt okozna, ha valaki hozzáférne a bizalmas adataihoz. Ha a bűnözők megszereznék jelszavait és személyes adatait, képesek lennének átvenni az Ön “digitális személyazonosságát”, kicsalhatnák pénzét, és hosszú távú károkat okozhatnának.

Mivel akár a szabályoknak megfelelően működő weboldalak is fertőzöttek lehetnek – melynek következtében rosszindulatú kódok töltődnének le automatikusan számítógépére, okostelefonjára vagy táblagépére -, a Kaspersky Lab termékei automatikusan ellenőriznek minden webes hivatkozást, és megbizonyosodnak azok biztonságáról… még mielőtt Ön meglátogatná az oldalt. Termékeink emellett átvizsgálják e-mail üzeneteit is – ezzel biztosítva, hogy az adathalász programok ne csalhassák ki Öntől személyes adatait, amelyek birtokában mások felölthetik személyazonosságát és ellophatják a pénzét.

Biztosítsa, hogy gyermekei biztonságosan használhassák az internetet

Az internetben rejlő veszélyek megrémíthetik a biztonság-központú szülőket – félnek egyedül hagyni az ártatlan gyermekeket, mert ők még mindent elhisznek és mindenkiben megbíznak. Emellett azonban az internet egy hasznos oktatási eszköz is, ezért biztonságos hozzáférést kell biztosítani gyermekei számára.

Mikor nem tud gyermekei mellett lenni, díjnyertes Szülői felügyelet funkciónk akkor is megvédi őket az internetes veszélyforrásoktól – a szexuális ragadozókat is ideértve. A Kaspersky Lab leegyszerűsíti Önnek gyermeke internethasználatának felügyeletét, melynek során meghatározhatja, hogy mikor lehet online és kivel kommunikálhat – függetlenül attól, hogy gyermeke Windows vagy Mac rendszerű számítógépet használ. Blokkolhatja a letöltéseket, a nem megfelelő oldalakat, felügyelheti a közösségi oldalakon való tevékenységét és megakadályozhatja, hogy gyermeke kulcsfontosságú személyes adatokat küldjön el másoknak.

 

Maradjon biztonságban és korlátozza kiadásait menet közben is

Amikor nyilvános Wi-Fi hálózatot használ, a bűnözők könnyen megszerezhetik leveleit, jelszavait, hitelkártya adatait és sok mást is. Amellett, hogy megvédi bizalmas adatait, el kell kerülnie, hogy a szolgáltatók túlzottan magas összeget számlázzanak Önnek a Wi-Fi és 3G/4G hálózatok használatáért.

A Kaspersky Lab új Wi-Fi Security Notification* szolgáltatása automatikusan ellenőrzi a használt Wi-Fi kapcsolat biztonságosságát, megkeresi az esetleges biztonsági réseket, figyelmeztet a potenciális veszélyforrásokra és tanácsot ad a biztonsági beállításokkal kapcsolatban. Ezen felül új Cost-Aware Networking* szolgáltatásunk automatikusan megakadályozza a meghatározott adatkorlát túllépését – így Ön egyszerűen kezelheti és optimalizálhatja adatforgalmát, amikor számítógépéről nyilvános Wi-Fi, 3G vagy 4G hálózaton keresztül kapcsolódik az internethez.

*A Wi-Fi Security Notification és a Cost-Aware Networking szolgáltatások kizárólag Windows rendszerű számítógépeken érhetők el. A Cost-Aware Networking használatához Windows® 8 vagy újabb verzió szükséges.

 

Biztosítsa be számítógépeit és mobilkészülékeit

Amennyiben Ön menet közben is szeret az interneten szörfözni, közösségi oldalakat látogatni, banki ügyeket intézni és vásárolni, akkor létfontosságú, hogy androidos telefonja és táblagépe is olyan tökéletes védelemmel rendelkezzen, mint laptopja vagy asztali számítógépe.

Több eszköz védelméhez mostantól elég egyetlen terméket és licencet megvásárolnia. A Kaspersky Internet Security – Multi-Device segítségével most Windows és Mac rendszerű számítógépét, továbbá androidos telefonjait és táblagépeit is megvédheti. Ön választhatja meg, milyen eszközöket szeretne védelemmel ellátni. Az 5 eszközre érvényes licenc 1 PC, 2 okostelefon és 2 táblagép, vagy 1 Mac, 2 PC és 2 táblagép védelmét fedi le. A választás az Ön kezében van.

 

Védje androidos telefonjait és táblagépeit

A mobileszközöket célzó rosszindulatú programok 99%-a android eszközök ellen irányul. Ráadásul, mivel az okostelefonok és táblagépek felettébb kis méretűek, könnyű őket elveszíteni – vagy ellopni – így személyes adatai, bankszámla- vagy hitelkártya-információi rossz kezekbe is kerülhetnek.

A Kaspersky Lab egyszerűen használható mobilbiztonsági technológiái és felhő által támogatott védelmi funkciói révén optimális eszközöket nyújt androidos telefonja és táblagépe védelméhez a legújabb vírusok, kémprogramok, interneten keresztül érkező támadások és egyéb veszélyforrások ellen. Az adatvédelmi funkció segítségével pedig elrejtheti névjegyei, hívásai, üzenetei és naplói részleteit, ha pedig telefonját elveszíti vagy eltulajdonítják, a speciális lopásgátló funkciók révén lezárhatja az eszközt, törölheti róla az adatokat és azt is ellenőrizheti, hogy hol van.

 

Fő biztonsági funkciók Windows és Mac rendszerű számítógépek, androidos eszközök, iPhone, iPad és Windows Phone készülékekhez

 

Windows-alapú számítógépek védelme

 

 • Felhőalapú védelem a legújabb fenyegetések ellen
 • Webkamera-védelem – megóvja személyes adatait
 • Safe Money – extra biztonságot nyújt az online banki ügyintézéshez és vásárláshoz
 • Webvédelem – hivatkozás-tanácsadó, adathalászat és levélszemét elleni védelem
 • Fejlett szülői felügyelet – biztonságot nyújt a gyermekeknek az online veszélyekkel szemben
 • Wi-Fi Security Notification – segít biztonságban maradni a nyilvános Wi-Fi hálózatokon
 • Cost-Aware Networking – megkönnyíti a költségek kezelését

 

Védelem Mac rendszerű számítógépek számára

 

 • Felhőalapú védelem a legújabb fenyegetések ellen
 • PC-védelem – megakadályozza, hogy Mac gépe továbbterjessze a Windows rendszerre készült rosszindulatú programokat barátai számítógépeire
 • Safe Money – extra biztonságot nyújt az online banki ügyintézéshez és vásárláshoz
 • Webvédelem – hivatkozás-tanácsadót és adathalászat elleni védelmet biztosít
 • Fejlett szülői felügyelet – biztonságot nyújt a gyermekeknek az online veszélyekkel szemben
 • Támogatja a Retina kijelzők összes követelményét
 • Kompatibilis az OS X legújabb verzióival

 

Androidos telefonok és táblagépek védelme

 

 • Felhőalapú védelem a legújabb fenyegetések ellen
 • Lopás elleni védelem – zárolja a hozzáférést, és segít megtalálni eltűnt készülékeit
 • Hívások és SMS-ek szűrése androidos okostelefonokon
 • Biztonságos webböngészés – blokkolja a veszélyes tartalmakat és az adathalász hivatkozásokat
 • Személyes adatok védelme – szabályozza, mit láthatnak mások az Ön telefonján
 • Webes hivatkozások ellenőrzése – figyelmeztet a szöveges üzenetekben található rosszindulatú hivatkozásokra

 

Biztonságos böngészés – védelem iOS operációs rendszerű és Windows Phone készülékek számára

 

 • Biztonságos böngészés – védelem iPhone, iPad és Windows Phone készülékek számára
 • Webes hivatkozások ellenőrzése – hamis URL-ek észlelése
 • Felhőalapú, adathalászat elleni védelem
 • Tartalomszűrés – segítségével kiszűrheti a nem megfelelő tartalmakat
 • A Google, a Yahoo, a Bing és a Yandex támogatása