DAEMIA Információ-biztonságtechnikai és Tanácsadó Kft. +36 30 for KAV 0-24 (+36 30 4 528-024) kaspersky@daemia.hu

Mindent átfogó védelem

A Kaspersky Total Security – multi-device a legmagasabb szintre emeli a digitális biztonságot. Tökéletes biztonsági megoldásunk megvédi magánéletét, pénzügyeit, személyazonosságát, fényképeit, fájljait és családját az internetes fenyegetésektől. Egy termék – egy licenccel – védi digitális életét laptop/asztali számítógép, Mac számítógép, androidos okostelefon/táblagép szinte bármilyen kombinációján.

 

  • Megvédi digitális életét napjaink internetes fenyegetéseitől
  • Tökéletes védelem – Windows, Mac és Android rendszerre
  • Segít megóvni személyes adatait – pl. a webkamerás kémkedéstől
  • Megvédi pénzét az online bankolás és online vásárlások során
  • Óvja személyazonosságát, fényképeit, fájljait és más értékeit
  • Megvédi gyermekeit az internet veszélyeitől
  • Egyszerűsíti a védelmi beállítások kezelését – minden eszközén
  • Hatékony védelmet biztosít – tehát nem terheli le készülékeit
  • Biztonsági mentés – felhőbe is
  • Érzékeny adatok titkosítása

Webáruházunkban az új szoftver licenszeket akár azonnal meg is rendelheti, megújítás esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Megóvja digitális életét

Tökéletes biztonsági megoldásunk, a Kaspersky Total Security – multi-device megvédi személyes adatait, pénzügyeit, személyazonosságát, fényképeit, fájljait és családját az internetes fenyegetésektől, számítógépes bűnözőktől és rosszindulatú programoktól. Ezért nevezzük teljes körű védelemnek.

Védelem – több eszköz számára
Egy termék – és egy licenc – formájában a Kaspersky Total Security – multi-device a legmagasabb szintű biztonságot kínálja… Windows vagy Mac számítógépe, androidos telefonja vagy táblagépe számára. Otthon és útközben is a legrugalmasabb, teljes körű védelemben részesül – bármelyik eszközt használja.

Megvédi magánéletét
Az innovatív technológiai megoldások megóvják magánéletét. A webkamera-védelem megakadályozza az illetéktelen hozzáférést számítógépe webkamerájához – így a bűnözők nem kémkedhetnek Ön után. A bizalmas dokumentumokat titkosíthatja, a nem kívánt fájlokat végleg törölheti. A mobilkommunikációs adatok megóvásáért az adatvédelmi megoldás felel: megakadályozza az illetéktelen hozzáférést a hívás- és üzenetadatokhoz, ha androidos telefonját más veszi kézbe.

Megóvja pénzét
Páratlan Safe Money technológiánk extra védelmi szintet biztosít Windows vagy Mac számítógépe számára online bankolás és vásárlás során – így pénze vagy bankfiók-adatai nem kerülhetnek az internetes csalókhoz. Az iparág egyedülálló, díjnyertes védelmi megoldásait kínáljuk – Safe Money technológiánk érdemeit független tesztelés* során díjazták.

*AV-Test innovációs díj (a biztonságos online tranzakciók kategóriában)

Megóvja személyazonosságát, fényképeit, fájljait
Az adathalászat elleni funkciók megvédik a hekkerektől, akik pénzét és személyazonosságát célozzák meg. A Password Manager segít az online fiókjaihoz és kedvenc weboldalaihoz tartozó jelszók létrehozásában, védelmében és kezelésében. Értékes emlékei és dokumentumai biztonságáért felhőalapú védelem felel – online biztonsági másolatokat készíthet fényképeiről, videóiról, zenéiről, pénzügyi dokumentumairól és egyebekről**. Egyszerűen oszthatja meg digitális tartalmait – és bármely eszközén elérheti azokat

**Az online biztonsági másolat szolgáltatást a Dropbox biztosítja. A Dropbox normál feltételei értelmében jelenleg legfeljebb 2 GB méretű tárhely áll díjmentesen rendelkezésre. Az ingyenes tárhely maximális mérete a Dropbox normál feltételeinek változásától függően eltérő lehet. A biztonsági mentési tárhely további díj ellenében növelhető.

Megóvja a gyermekeket az online veszélyektől
Az internet sok veszélyt rejt a gyermekekre nézve, a díjnyertes szülői felügyelet funkcióval azonban egyszerű lesz a védelmük. A funkció megvédi gyermekeit a szexuális ragadozóktól, blokkolja a nem megfelelő tartalmakat, megakadályozza az alkalmazásáruházakból való vásárlásokat, szabályozza a hozzáférést a játék- és közösségi oldalakhoz, illetve megvédi személyes adataikat a nyilvánosságra kerüléstől.

Egyszerűbb védelem… minden eszközén
A My Kaspersky fiók eszközei segítenek a biztonság kezelésében – több eszköznél is. Online ellenőrizheti a Kaspersky Lab szoftver által védett eszközeinek biztonsági állapotát, aktiválhatja a biztonsági funkciókat, kezelheti a licenceket és módosíthatja a védelem alatti eszközök körét. Legújabb ajánlatainkat és az ingyenesen letölthető termékek információit is megkapja.

Védelem és hatékonyság
A Kaspersky Total Security – multi-device páratlanul ötvözi a védelmet és a hatékonyságot, így eszközei a maximális teljesítményt nyújthatják. Biztonsági technológiáink a “színfalak mögött” dolgoznak – a biztonság nem jár a digitális élet lelassulásával.